Ma 2019. március 26., kedd, Emánuel napja van. Holnap Hajnalka napja lesz.

Egy kölcsönösen előnyös szövetség: a Partnerprogram Nyomtatás Cikk ajanlasa
Egyesület - Marketing
Tisztelt leendő Partnerünk! Szeretne új ügyfeleket megnyerni és emellett még némi ingyen reklámhoz is jutni a hazai autóstársadalom egy igényes rétege előtt?

 

Ennek semmi akadálya! A Klasszikus Olasz Autók Egyesülete várja az Ön cége jelentkezését is, amennyiben kedvezményt, vagy plusz szolgáltatást tud felajánlani egyesületi tagjaink részére.
Tagságunk csupa lelkes veteránosból áll, aki oldtimerét második-harmadik autóként, hobby célból tartja fent. Akadnak köztünk olyanok is, akiknek jelentős veteránautó- és motor gyűjtemény van birtokában.

 

Partnerprogramunkkal - amelybe most Önt is meghívjuk -, egyesületi tagjaink részére igyekszünk az autó (illetve autók) fenntartását megkönnyíteni, valamint az elérhető kedvezményekkel némiképp tehermentesíteni a mindennapi életet is. A Partnerprogram forintban is kifejezhető előnyt jelent számukra, Önnek pedig egy új vásárlói bázist.

 

Mit adunk MÉG Önnek, az extra vásárlókon kívül?

 

Ingyen Reklámot! Például egy cégbemutató oldalt honlapunk "Kártyaelfogadó partnereink" rovatában.

 

Milyen értéket jelent ez Önnek?  Mint az alábbi táblázatból is kitűnik, webhelyünk látogatottsága évről-évre nő. A növekedés folyamatos, ráadásul legújabb fejlesztéseinknek köszönhetően további, jelentős javulás is várható.

 

fiat850.hu látogatottsági statisztika 2004-2008

 

Látogatószámmal kapcsolatos elvárásunk 2009-re pesszimista megközelítéssel is legalább duplázás a 2008-as év eredményéhez képest. Másképpen: 2009-ben legkevesebb ennyi emberhez juthat el rajtunk keresztül az Ön Cégének, termékének, szolgáltatásának híre.
Bemutatkozó oldalát mi készítjük el, az Ön instrukciói, vagy már kész anyagai alapján. Ugyanitt tüntetjük fel tevékenységi körét, és az Ön által adott kedvezmény mértékét is. A bemutató oldalon helyet kaphat kép, bármilyen kapcsolati adat és akár egy térkép is, amely útbaigazíthatja a Cége iránt érdeklődőket.

 

A bemutatkozó oldal elkészítéséért és publikálásáért Önnek természetesen nem kell fizetnie, illetve a tőlünk érkező érdeklődők után sem kérünk semminemű jutalékot.

 

Ez azonban nem minden! A bemutatkozó oldalhoz - szintén ingyenesen -, jár egy banner-hatású szöveges reklám-üzenet is, amely egy, az Ön webhelyére mutató linket is tartalmazhat. Ez a reklám más hasonló reklámokkal felváltva jelenik meg, minden oldal alján. Vagyis, amikor valaki honlapunkat böngészi, olvasás közben jó eséllyel több esetben is találkozik az Ön reklámjával.

 

Szeretnénk Önt ismertté tenni!

 

Nálunk publicitást kap! Örömmel vesszük, ha saját szakterületével kapcsolatban cikket ír, esetleg tippeket-tanácsokat ad olvasóinknak, amit a külön rovatban teszünk közzé. Egy PR-jellegű, szakmai cikk sokszor vonzóbb a lehetséges ügyfelek számára, mint a leglátványosabb reklám. Segít abban, hogy a cikk íróját a téma szakértőjének fogadják el, így valószínűbb, hogy adott témában az így megismert iparost, szolgáltatót választják a potenciális ügyfelek.

 

Írjon azokról a témákról, amelyekkel kapcsolatban a legtöbb kérdést kapta praxisában, vagy amiről Ön szerint a köztudatban téves elképzelések élnek. Minden szakmának vannak olyan kisebb-nagyobb fortélyai, amelyek a laikusok számára plusz ismeretet és értéket jelenthetnek. Egy gumijavító kisiparos például írhat a gumiabroncsok karbantartásáról, tárolásáról, a megfelelő abroncs kiválasztásáról, egy fényező műhely tulajdonosa a mai korszerű színkeverésról, a szakszerű előkészítés fontosságáról.

 

Ezen felül még számos egyéb reklámozási lehetőséget kínálunk Önnek!

 

Sőt, amennyiben igényli, időközönként statisztikát tudunk adni arról, hogy a reklámjai az eltelt időszakbn hányszor jelentek meg, illetve azokra hányan kattintottak rá, különös tekintettel az Ön honlapjára való átkattintások számára.

 

Hogyan tudja ellenőrizni azt, hogy ki jogosult a kedvezményre és ki nem?

 

Minden tagunknak igényes megjelenésű, névre szóló és dombornyomott sorszámmal ellátott plasztik klubtagsági kártyát adunk, amely nagyban megkönnyíti a kedvezményre való jogosultság ellenőrzését.

 

Klasszikus Olasz Autók Egyesülete tagsági kártya

 

A tagsági kártya visszavonásig érvényes. Hogy az Ön által nyújtott kedvezményt senki ne tudja jogosulatlanul igénybe venni, a letiltott kártyákról postai úton értesítést küldünk minden év decemberében, közvetlenül a tagdíjfizetési időszak lezárása után.

 

A kártyák ellenőrzésére on-line megoldásunk is van! Egy működő internetkapcsolat birtokában bármikor ellenőrizheti az üzletében felmutatott tagsági kártyát.

 

Hogyan tud csatlakozni Partnerprogramunkhoz?

 

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, keresse meg kérdéseivel  Horváth Zoltán klubvezetőt a +36 (20) 355 5955 telefonszámon.

 

Bízunk benne, hogy hamarosan az Ön cégét is Partnereink között üdvözölhetjük!
 
Makrai gépműhely (Budapest)
Veterán járművek javítása - motorblokkok és hengerfejek felújítása 1942 óta

Klasszikus Olasz Autók Egyesülete © 2012 | Impresszum | Jogi nyilatkozat

 

Akikre büszkék vagyunk

Régi családi fotóink

Régi versenyek

Behavazva

Hirdetés

Kártyaelfogadó Partnereink:
Használtautó új felfogásban - Autocity Kft.
Használtautó-kereskedés, FIAT-márkakereskedés és autószerviz Csepelen
Makrai gépműhely (Budapest)
Veterán járművek javítása - motorblokkok és hengerfejek felújítása 1942 óta
FIAT Bambino
Egy autószerviz 1991-óta az Ajkai FIAT-osok szolgálatában
Biobolthungary.hu
BIO és 100% természetes élelmiszerek és kozmetikumok elérhető áron!
Bárdi Autó - Minden, ami az autóhoz kell!
Autóalkatrész-kereskedelem több, mint száz éve Magyarországon
Torjay-tuning
Cégünk 1991-ben alakult, autóalkatrész kereskedelemmel foglalkozunk. Vállalkozásunk elsősorban Alfa Romeo, Fiat (Abarth), Autobianchi és Lancia (de igény szerint minden más típusú) autókhoz biztosít alkatrészellátást. Mind gyári alkatrészek, mind utángyártott termékek rendelése esetén rendkívül kedvező árakat tudunk biztosítani. Cégünk partnereink érdekében csakis olyan beszállítókkal áll kapcsolatban, amelyek a termékek kiváló minőségét garantálni tudják.
Goór Zsolt autószerelő műhelye (Nagykanizsa)
Teljeskörű személy- és tehergépjármű szerviz, diesel specialista
Pro-Vill Kft. (Budapest)
Önindítók-, generátorok javítása és akár azonnali cseréje
UNIX Autó Kft. - Autóalkatrész-kereskedelem
Országos lefedettségű bolthálózat, több százezer autós cikk