Ma 2019. március 26., kedd, Emánuel napja van. Holnap Hajnalka napja lesz.

Szerelmünk a Zuglói Veteránjármű Találkozó! Nyomtatás Cikk ajanlasa
Egyesület - Események
Írta: Bonomi Ákos   
2012. október 18. csütörtök, 10:25

Több éve már, hogy az Adler S.C. Zuglóban megrendezte első veterán alkatrész - és modellbörzéjét.
Az eseményre sok veterán jármű is ellátogatott, így nem meglepő, hogy a későbbi rendezvények már egy újabb, nagyobb helyszínen kerülnek megrendezésre.

 Szerelmünk a Zuglói Veteránjármű Találkozó!


A rendezvény egyre népszerűbb, amit az is mutat, hogy igaz, hogy még mindig része az alkatrész- és modellbörze az eseménynek, de a sorrend mára megfordult, a hangsúly az egyre nagyobb számban részt vevő veterán autókra, motorokra került.


 Szerelmünk a Zuglói Veteránjármű Találkozó!


A rendezők mindig meglepik a résztvevőket valamilyen különlegességgel; rendszeres a gyerekek pónilovagoltatása és kis ezüst Adler versenyautó részvétele, a katonai jármű-bemutató (próba útlehetőséggel a sportpályán), a bejáratnál pedig különleges, helyi járműveket mutatnak be - idén egy régi Mercedes tűzoltóautó volt soron.
Az idei találkozót veterán kerékpár-bemutató is színesítette. Szerelmünk a Zuglói Veteránjármű Találkozó!  Szerelmünk a Zuglói Veteránjármű Találkozó!


Klubunk is évek óta megjelenik a rendezvényen, kezdetben csak egy-két klubtag látogatott ki, mára már szervezetten vagyunk jelen, általában 10 autó körüli létszámmal.
Az idei rendezvényen elnyertük a legszervezettebben megjelenő klubnak járó kupát is.


 Szerelmünk a Zuglói Veteránjármű Találkozó!  Szerelmünk a Zuglói Veteránjármű Találkozó!


Nem mellékes, hogy klubtagokat, találkozóink résztvevőit is köszönhetjük a rendezvénynek, így pl. Németh Szabolcsot (Főtaxi-Zsiguli) és Németh Andrást (Polski FIAT 126p), akik még az egyik korai zuglói rendezvényen, az első helyszínen kaptak meghívást az akkor még "FIAT-Vespa-találkozó és -túra" elnevezésű rendezvénysorozatunkra. Szerelmünk a Zuglói Veteránjármű Találkozó!

 
UNIX Autó Kft. - Autóalkatrész-kereskedelem
Országos lefedettségű bolthálózat, több százezer autós cikk

Klasszikus Olasz Autók Egyesülete © 2012 | Impresszum | Jogi nyilatkozat

 

Akikre büszkék vagyunk

Régi családi fotóink

Régi versenyek

Behavazva