Ma 2019. március 26., kedd, Emánuel napja van. Holnap Hajnalka napja lesz.

Megalakult a Klasszikus Olasz Autók Egyesülete Nyomtatás Cikk ajanlasa
Egyesület - Bejelentések
2012. június 07. csütörtök, 21:07

A G.G.Arche Kft. 2005. május 14. napjától klubszerű keretek között támogatta, segítette a magyarországi veterán járművek tulajdonosait, különös tekintettel a FIAT 850 autó típus még fellelhető példányainak megóvására és "életben tartására".

Hét év folyamatos fejlődést követően a FIAT 850 Klub Magyarország egyes aktív tagjai önálló egyesületet alapítottak, melynek céljai a fenti vállalkozás támogatói tevékenységében megfogalmazott célokat is magukban foglalják.

Mivel a G.G.Arche Kft. által támogatott személyek - a klubtagok -, jelentős hányada az egyesületbe tömörült, vagy oda belépni szándékozik, a fent körülírt célok eléréséhez a vállalkozás tevőleges közreműködésére, támogatására a továbbiakban nincs szükség.

Emiatt Horváth Zoltán egyesületi elnök, Sebők András egyesületi alelnök, valamint Frischfeld Viktor klubvezető (egyben a G.G.Arche Kft. tulajdonosa) között 2012. június 7.-én megállapodás született, melynek aláírását követően a FIAT 850 Klub Magyarország és a Kft. eddig elért eredményeire alapozva, azok összes feladatát az egyesület látja el a jövőben.

Az egyesület stábja vállalta, hogy az új szervezet folytatja a megkezdett munkát, a legjobb FIAT 850 klubos hagyományoknak megfelelően - az elmúlt 7 esztendő alatt megszokott magas minőségben -, lesz része a hazai veterános társadalomnak.

Frischfeld Viktor az egyesület részére tekintélyes értékben, de térítésmentesen átadott minden, a klubélet zavartalan folytatásához tartozó tárgyi- és virtuális eszközt - beleértve a FIAT850.hu és FIAT850Klub.hu domain neveket, illetve a valamikori klub égisze alatt futó összes veterán-témájú webhely, internetes fórum tulajdonjogát és -felügyeletét is.

A leköszönő klubvezető sok sikert kívánt az újonnan megalakult egyesületnek, valamint a FIAT 850 autó típus és tulajdonosai érdekében eltöltött 13 év után bejelentette, hogy visszavonul a veterános élettel kapcsolatos szervező munkától.

 
Makrai gépműhely (Budapest)
Veterán járművek javítása - motorblokkok és hengerfejek felújítása 1942 óta

Klasszikus Olasz Autók Egyesülete © 2012 | Impresszum | Jogi nyilatkozat

 

Akikre büszkék vagyunk

Régi családi fotóink

Régi versenyek

Behavazva

Hirdetés

Kártyaelfogadó Partnereink:
Biobolthungary.hu
BIO és 100% természetes élelmiszerek és kozmetikumok elérhető áron!
FIAT Bambino
Egy autószerviz 1991-óta az Ajkai FIAT-osok szolgálatában
UNIX Autó Kft. - Autóalkatrész-kereskedelem
Országos lefedettségű bolthálózat, több százezer autós cikk
Pro-Vill Kft. (Budapest)
Önindítók-, generátorok javítása és akár azonnali cseréje
Makrai gépműhely (Budapest)
Veterán járművek javítása - motorblokkok és hengerfejek felújítása 1942 óta
Goór Zsolt autószerelő műhelye (Nagykanizsa)
Teljeskörű személy- és tehergépjármű szerviz, diesel specialista
Torjay-tuning
Cégünk 1991-ben alakult, autóalkatrész kereskedelemmel foglalkozunk. Vállalkozásunk elsősorban Alfa Romeo, Fiat (Abarth), Autobianchi és Lancia (de igény szerint minden más típusú) autókhoz biztosít alkatrészellátást. Mind gyári alkatrészek, mind utángyártott termékek rendelése esetén rendkívül kedvező árakat tudunk biztosítani. Cégünk partnereink érdekében csakis olyan beszállítókkal áll kapcsolatban, amelyek a termékek kiváló minőségét garantálni tudják.
Bárdi Autó - Minden, ami az autóhoz kell!
Autóalkatrész-kereskedelem több, mint száz éve Magyarországon
Használtautó új felfogásban - Autocity Kft.
Használtautó-kereskedés, FIAT-márkakereskedés és autószerviz Csepelen